Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Nacházíte se zde: Hlavní stránka > Akční letenky     

Levné letenky

Levné letenky Praha,Frankfurt, Bratislava,Milan, Katowice,Stockholm, wizzair, RyanairSice je stále pořádná zima, a pořádná sněhová nadílka je za dveřmi, ale u některých leteckých společností lze už nyní plánovat lety nejen na léto, ale také podzim tohoto roku. Dnešní slevy se stále týkají většinou u nás chladnějších měsíců a to leden, únor nebo březen. Přesto někteří dopravci slevy natáhli i na lety v letním období.

Rádi bychom vás také upozornili, na sekci ubytování, kde se snažíme zveřejňovat nejzajímavější nabídky ubytování - aktuálně např. pobyt v hotelu v Barceloně za 30 € dvě osoby/noc, série článku o ubytování v Rakousku apod. Je možné si nechat zasílat novinky i z této sekce. Stačí na konci každého článku zvolit "Subscribe" a zaškrtnout "To content in ubytovani". Pokud budete vědět o zajímavé nabídce ubytování, můžete se o ní podělit v komentáři k libovolnému článku v sekci "ubytování".

' target='blank'> anebo náš web doporučte svým známým. Děkujeme.

 


Kam dál?Mohlo by vás zajímat: Praktické informace o letištích
Mohlo by vás zajímat: Jak objednat letenku u Ryanair

 

Vložil/a: Daniel Česák 08.01.2010


Článek je zařazen v těchto kategoriích:
Abyste mohli články z těchto kategorií odebírat, musíte být přihlášen/a.

Tipy na levné lyžařské zájezdy


Další lyžařské zájezdy »

Hledat hotely

Destinace

Datum příjezdu

Datum odjezdu

Prohlédněte si chaty a chalupy na pronájem v krásném prostředí Česka a Slovenska. Tipy na výlety a noclehy najdete u nás v sekci ubytování. Dovolenou u vody Vám nabízí ubytování Lipno ubytování Lipno.