Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Nacházíte se zde: Hlavní stránka > Akční letenky     

Do Skandinávie od 129,-

Tento týden je slevových akcí poněkud více. Další společností, která spouští svou slevovou akci je Wizzair, kdy nabízí letenky za cenu 129,- Kč, 269,- anebo 337,- a výše. Cena 129,- u této společnosti není zas až tak běžná na rozdíl od zbývajících dvou výše uvedených. Zajímavá je obzvláště linka Praha-Oslo. Termínu je zatím větší množství.

Objednávat můžete do vyprodání zde. Do tabulky uvádíme i odlet z Katowic, které jsou relativně blízko Slezska. Vzdálenost Katowic od Opavy je 120 km, z Ostravy to je pouhých 97 km.

V ceně nejsou zahrnuta zavazadla a další nepovinné poplatky. Příruční zavazadla jsou samozřejmě zdarma.

Zaregistrujte se zdarma, a nechte si zasílat aktuální slevové akce. Budete mít přehled o nejlevnějších letenkách na trhu. Pokud se Vám článek líbil, můžete pro něj hlasovat na

Hledat hotely

Destinace

Datum příjezdu

Datum odjezdu

Prohlédněte si chaty a chalupy na pronájem v krásném prostředí Česka a Slovenska. Tipy na výlety a noclehy najdete u nás v sekci ubytování. Dovolenou u vody Vám nabízí ubytování Lipno ubytování Lipno.