Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Nacházíte se zde: Hlavní stránka > Akční letenky     

Nová slevová akce, letenky zdarma

Levné letenky Praha-Frankfurt, Bratislava-Bologna, Wroclaw-Brussel,Tenerife, RyanairOpět vás musíme informovat o slevách na letenky od společnosti Ryanair. Sice včera vydal Ryanair slevovou akci, ale tuto akci ukončil, a zveřejnil novou - letenky zdarma. Termínu není moc, je proto nutné objednávat co nejrychleji. Slevy jsou na lety v termínech od 1.11.-17.12. Objednávat můžete do 14.10.

Pár termínu, za cenu 0,01 Kč, jsme našli na trasách Brno-Londýn, Praha-Frankfurt, Praha-Birmingham, Wroclaw-Brussel, Bratislava-Bologna, Bratislava-Liverpool, další zajímavé letenky jsou na trasách Bratislava-Barcelona(40 €,dva směry,dvě osoby), Bratislava-Paříž(40 €,dva směry,dvě osoby).

Na našem webu naleznete také články "Jak objednat letenku na Ryanair", "Jak provést online Check in u Ryanair?", "Jak se letí s Ryanair".

Vložil/a: Daniel Česák 13.10.2009


Článek je zařazen v těchto kategoriích:
Abyste mohli články z těchto kategorií odebírat, musíte být přihlášen/a.

Tipy na levné lyžařské zájezdy


Další lyžařské zájezdy »

Hledat hotely

Destinace

Datum příjezdu

Datum odjezdu

Prohlédněte si chaty a chalupy na pronájem v krásném prostředí Česka a Slovenska. Tipy na výlety a noclehy najdete u nás v sekci ubytování. Dovolenou u vody Vám nabízí ubytování Lipno ubytování Lipno.