Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Nacházíte se zde: Hlavní stránka > Akční letenky     

Akční letenky nejen do Londýna

Levné letenky Praha,Frankfurt, Bratislava,Milan, Katowice,Stockholm, wizzair, Ryanair

Sepsali jsme opět aktuální nabídku zajímavých letenek. Zároveň chceme informovat o možnosti získat slevu na zájezdy, pokud jste registrováni u nás. Pobyty na Krétě, v Itálii až  10%. Postupně zveřejňujeme aktuální nabídky partnerů.

Registrujte se zdarma, po úspěšné registraci bude na váš email chodit včas upozornění na podobné akční slevy letenek.

 

EasyJet

EasyJet nabízí zvýhodněné letenky z Prahy do Paříže a Amsterdamu. Cena za letenku je od 669,- Kč. Reálně získate letenky do Paříže přibližně za 2 tis. Kč / let tam i zpět, vč. poplatků. Amsterdam lze získat i pod 1 600,- Kč. Objednávat můžete zde.

 

Aktuální akční letenky

Aktuální akční letenky najdete vždy na této adrese. Sbíráme pro vás letenky i pod 1 000,- Kč.

Zaregistrujte se zdarma, a budete o levných letenkách pravidelně informování. A navíc, každý registrovaný smí získat slevu na dovolenou či ubytování u našich partnerů.

Ryanair - do Londýna za 500,- Kč

Ryanair opět vydal slevovou akci. Slibuje letenky od 209,- Kč nebo 8 €. Za tyto ceny doletíte z Prahy do Frankfurt či Birminghamu. Odtud je možné pokračovat dále po celé Evropě, třeba na Sardinii. Pokud zvolíte k odletu bratislavské letiště, naskytne se vám více možností - levné letenky jsou na trase Bratislava - Londýn, na konci dubna do Lutonu přibližně za 1 000,- Kč pro dvě osoby tam i zpět, vč. tax.

Odlety z Wroclawy jsou také zajímavé - letenka do Barcelony pro dvě osoby, tam i zpět, stojí cca. 1 568,- Kč. Tato cena je např. v termínu 21.3.-24.3. Objednávat můžete zde a to do pondělí.

SmartWings

SmartWings přináší další nové lety do Řecka. Kromě nové linky z Prahy na ostrov Malta, operované jednou týdně v neděli, nabízí SmartWings dvakrát týdně lety z Prahy, Brna a Ostravy do řecké Prevezy.

Pokud hledáte ubytování, mohl by vám pomoci tento vyhledávač:


Kam dál?Mohlo by vás zajímat: Články o levném ubytování
Mohlo by vás zajímat: Praktické informace o letištích

 

 

Vložil/a: Daniel Česák 19.02.2010


Článek je zařazen v těchto kategoriích:
Abyste mohli články z těchto kategorií odebírat, musíte být přihlášen/a.

Tipy na levné lyžařské zájezdy


Další lyžařské zájezdy »

Hledat hotely

Destinace

Datum příjezdu

Datum odjezdu

Prohlédněte si chaty a chalupy na pronájem v krásném prostředí Česka a Slovenska. Tipy na výlety a noclehy najdete u nás v sekci ubytování. Dovolenou u vody Vám nabízí ubytování Lipno ubytování Lipno.