Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Nacházíte se zde: Hlavní stránka > Ostatní     

Najděte si své levné letenky

Levné letenky Praha,Aer Lingus, Bratislava,Milan, Katowice,USA, bmibaby, RyanairAer Lingus nabízí 20% slevu u některých svých letenek. Jsou zlevněné lety v termínech 1.4.-23.6. Objednávat lze ještě dnes. Sleva se vztahuje i na lety z Prahy do Dublinu. Společnost Aer Lingus navíc provozuje i linky do USA. Je možné tak letět v zimních měsících z Dublinu do New Yorku a zpět za přibližně 9 000,- Kč.

Další aerolinkou, která nabízí slevy je samozřejmě Ryanair, jak jsme již o tom psali toto úterý. Ten nabízí letenky už od 25 Kč za let.

Následuje je pak společnost bmibaby, která udává až 40% slevu svých letenek. Např. u této společnosti si můžete zakoupit zpáteční letenku z Prahy do Birminghamu za přibližně 1 500,- Kč. Bmibaby létá z Prahy do Manchesteru, Belfastu, Birminghamu, Londýna a East Midlandu.

Registrujte se zdarma, po úspěšné registraci bude na váš email chodit včas upozornění na podobné akční slevy letenek.

Vložil/a: Daniel Česák 19.11.2009


Článek je zařazen v těchto kategoriích:
Abyste mohli články z těchto kategorií odebírat, musíte být přihlášen/a.

Tipy na levné lyžařské zájezdy


Další lyžařské zájezdy »

Hledat hotely

Destinace

Datum příjezdu

Datum odjezdu

Prohlédněte si chaty a chalupy na pronájem v krásném prostředí Česka a Slovenska. Tipy na výlety a noclehy najdete u nás v sekci ubytování. Dovolenou u vody Vám nabízí ubytování Lipno ubytování Lipno.