Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Nacházíte se zde: Hlavní stránka > Akční letenky     

Akce 2for1

Dnes tu máme reklamní akci od SkyEurope. Poté co společnost získala nového investora, SkyEurope opět ožívá a začíná lákat zákazníky na slevy. Musím ale podotknout, že zatím slevy nejsou tak výrazné, oproti jiným dobám.

Co vlastně SkyEurope nabízí? Do tohoto čtvrtku, pokud si objednáte dvě letenky jedna je zdarma. Tato sleva platí na lety z Prahy do Paříže, Milána a Bruselu, Kodaně, Londýna, Říma aj.  Ceny se pohybují od 29 Euro(Miláno, Londýn), 39 Euro(Brusel), a 49 Euro(Paříž). Škoda, že Paříž je v této akci nejdražší destinací. Za let do Paříže zaplatíte tedy cca. 2 500,- Kč/ 2 osoby, tam i zpět a pokud nepoužijete např. paysafecard, může se stát, že zaplatíte ještě poplatek za způsob platby. Platba pomocí paysafecard je u SkyEurope zdarma.



Pro objednání letenek v rámci této akci použijte tento link, Dostanete se přímo do nabídek s touto slevou.

Vložil/a: Daniel Česák 11.08.2009


Článek je zařazen v těchto kategoriích:
Abyste mohli články z těchto kategorií odebírat, musíte být přihlášen/a.

Tipy na levné lyžařské zájezdy


Další lyžařské zájezdy »

Hledat hotely

Destinace

Datum příjezdu

Datum odjezdu

Prohlédněte si chaty a chalupy na pronájem v krásném prostředí Česka a Slovenska. Tipy na výlety a noclehy najdete u nás v sekci ubytování. Dovolenou u vody Vám nabízí ubytování Lipno ubytování Lipno.