Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Nacházíte se zde: Hlavní stránka > Akční letenky     

Nová destinace z Bratislavy

Ryanair.com stále nabízí velmi levné letenky. Jak už jsem popisoval v tomto článku, je možné sehnat letenky i za 4Kč. Při objednávání si ale musíte dát pozor na to, co si zaškrtáváte jako volitelné ale placené položky, např. pojištění.

Je relativně dost možností kam letět, pravda více možností je z Bratislavy, anebo z Prahy s přestupem a to né každému vyhovuje. Přímý let z Prahy je za 4Kč pouze do Birminghamu, zbytek se vyprodal relativně rychle.

Přibyla ale nová destinace z Bratislavy, takže zájemci z Moravy, Slovenska ale třeba i ti ze západních končin Česka můžou mít radost. Je možné si objednat letenku z Bratislavy do Liverpoolu. Cena není sice tak fantastická, ale podle mě stále velmi dobrá. Termín např. 5.11.2009 a návrat 7.11.2009 . Termínu je více, dokonce i několik dnů před vánočními svátky. Cena tam i zpět za 2 osoby 40 EURO to je nějakých 1 040,- CZK. Plaťte kartou VISA Electron, za tu není poplatek.

Vložil/a: Daniel Česák 29.07.2009


Článek je zařazen v těchto kategoriích:
Abyste mohli články z těchto kategorií odebírat, musíte být přihlášen/a.

Tipy na levné lyžařské zájezdy


Další lyžařské zájezdy »

Hledat hotely

Destinace

Datum příjezdu

Datum odjezdu

Prohlédněte si chaty a chalupy na pronájem v krásném prostředí Česka a Slovenska. Tipy na výlety a noclehy najdete u nás v sekci ubytování. Dovolenou u vody Vám nabízí ubytování Lipno ubytování Lipno.