Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Nacházíte se zde: Hlavní stránka > Ubytování     

Nabídka levného ubytování

Léto u nás již skončilo a pomalu abychom si zvykali na příchod podzimu. Nic příjemného. Ale stále je možné si za létem doletět za relativně málo peněz, protože nemusíme nijak daleko. V Itálii, Španělsku, Řecku nebo Egyptě panují stále letní teploty. Proto vybíráme pro vás některé zajímavé nabídky zájezdů.

Dimitrion - Kréta

Cena za dvě osoby 23 140,- Kč. Zájezd je možné objednat u zde. Číslo zájezdu je 212228. Dimitrion

Termín:      18.09. − 29.09.2009

Zájezd je s polopenzi na 12 dní. Oblíbený hotel stojí v centru města Hersonissos. Vzdálenost od letiště Heraklion je 25km. Pokoje jsou vybaveny dřevěným nábytkem ruční výroby, vlastním sociálním zařízením, klimatizací (za poplatek), telefonem, balkonem. Písčitá pláž je přes silnici 150 m od hotelu - lehátka a slunečníky za poplatek.

 

 

Best House - Turecko

Další zajímavou nabídkou je pobyt v Turecku. číslo zájezdu 188030. Objednávat můžete zde. TureckoHotel Best House se třemi hvězdičkami najdete v letovisku Alanya. Cena za dvě osoby je 23 140,- Kč . Hotel Best House leží 500 m od historického centra a 130 km od letiště v Antalyi. Dopravu zajišťují minibusy (dolmuše) nebo taxi.

Termín:  25.09. − 06.10.2009

Vybavení pokoje:
koupelna, WC, telefon, individuální klimatizace, balkon, TV, minibar. Stravování: polopenze - snídaně formou bufetu, večeře - servírované předkrmy, polévka, hlavní jídlo, dezert; zeleninové či ovocné saláty formou bufetu. Pláž & plážový servis:
písečno-oblázková pláž Kleopatra 200 m od hotelu, při vstupu do moře ojediněle výskyt kamenných plat; lehátka a slunečníky k zapůjčení za poplatek.

 

Valex II - Bulharsko

Poloha: Rodinný hotel Valex se skládá ze dvou budov Valex I a Valex II. Nachází se v severní části Primorska. Rodinný hotel Valex I je vzdálen cca 100 m od centra letoviska, cca 150 m od Bulharskoseverní pláže a 350 m od jižní pláže. Rodinný hotel Valex II je vzdálen cca 150 m od centra letoviska, cca 100 m od severní pláže a 450 m od jižní pláže. Cena činí za dvě osoby 12 540,- Kč

Číslo zájezdu: 244735.Objednávat lze zde.

Vybavení: Tyto rodinné hotely s velice příjemnou atmosférou nabízejí svým hostům vstupní halu a venkovní bazén (slunečníky a lehátka u bazénu zdarma). Ubytování: Pokoje s balkonem a vlastním sociálním zařízením (sprcha, umyvadlo, WC) jsou vybaveny chladničkou a kabelovou TV. Možnost až dvou přistýlek. Stravování: Snídaně se podávají formou švédských stolů v restauraci Alexandria Club Restaurant (cca 50 m od rodinného hotelu Valex I a cca 120 m od rodinného hotelu Valex II). Možnost dokoupení večeří opět formou švédských stolů. Pláž: Dvě pláže v Primorsku – severní a jižní – jsou velmi prostorné, dlouhé několik kilometrů, svažující se postupně do moře. Ve vyhrazeném prostoru na severní pláži pro zákazníky CK SLUNEČNÍKY ZDARMA

 

Corali Beach, Kréta

Termín:      22.09. − 02.10.2009
Cena činí cca. 23 040,- Kč
Číslo zájezdu: 181703. Objednávat lze zde.

Kréta podruhéPoloha: příjemný rodinný hotel leží u pláže v klidnějším letovisku Rethymno - Scaleta. Hotel se nachází mezi Heraklionem a Chanií cca 12 km od Rethymna. Spojení možné autobusem nebo výletním vláčkem, který má zastávku nedaleko hotelu. Minimarket se nachází cca 100 m od hotelu.
Pěkná písečná pláž se nachází u hotelového komplexu. Zdarma: lehátka a slunečníky u bazénu. Za poplatek: lehátka a slunečníky na pláži. Ubytování: dvoulůžkové klimatizované pokoje s možností přistýlek s vlastním sociálním zařízením, minibarem, SAT-TV,telefonem, balkonem nebo terasou. Stravování:v ceně polopenze, která se podává v hotelové restauraci: snídaně formou bufetu o večeře zahrnuje polévku, saláty, servírované hlavní jídlo výtečné řecké kuchyně.

 

Nefertari Safaga, Hurghada Egypt


EgyptTermín:      19.09. − 26.09.2009

Cena za dvě osoby: 22 126,- Kč
Číslo zájezdu: 229435. Objednat lze zde.

Poloha: 70 km od letiště v Hurghadě, 20 km od centra Safagy, nákupní možnosti do 200m.
Stravování: All inclusive

Vložil/a: Daniel Česák 16.09.2009


Článek je zařazen v těchto kategoriích:
Abyste mohli články z těchto kategorií odebírat, musíte být přihlášen/a.

Tipy na levné lyžařské zájezdy


Další lyžařské zájezdy »

Hledat hotely

Destinace

Datum příjezdu

Datum odjezdu

Prohlédněte si chaty a chalupy na pronájem v krásném prostředí Česka a Slovenska. Tipy na výlety a noclehy najdete u nás v sekci ubytování. Dovolenou u vody Vám nabízí ubytování Lipno ubytování Lipno.