Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Nacházíte se zde: Hlavní stránka > Ubytování     

Levné ubytování v Itálii

Dnes se zaměříme na nabídky ubytování v Itálii. Již se nějakou dobu objevují celkem zajímavé slevy na ubytování a tak se dá v Itálii ubytovat docela levně. Pokud budete si chtít sami najít ubytování je možné v pravém sloupci si zadat kritéria a nechat si vyhledat aktuální last minute pobyty.

Aktuální nabídku ubytování v Itálii najdete zde. Navíc - zařídili jsme vám slevu 10% na pobyty v Itálii - ceny i pod 1tis. Kč za osobu/týden. Více zde. Také 10% na pobyty na Korfu (pod 20 €/apartman) či Krétě (pod 40 €/apartmán).

TeresaResidence Teresa leží v bezprostřední blízkosti pláže (zhruba 50m) a nedaleko centra. ID zájezdu na Invia.cz: 238894. TRILO 5 - třípokojový apartmán, 2/2 lůžkové ložnice (ložnice s manželskou postelí, v druhém pokoji palanda), obývací pokoj s gaučem pro 1 osobu, kuchyňská linka, sociální zařízení, balkon. Stravování vlastní možnost přikoupit polopenzi. Písčitá s pozvolným vstupem do moře. Pláže jsou místy volné s možností vzít si vlastní slunečník nebo s placenou službou plážového servisu. Cena zahrnuje 7x ubytování ( sobota-sobota ) - spotřebu energií a vody - služby delegáta bez dopravy. Lokalita je poblíž San Marina. Cena za apartmán (až 5 osob) 2 995,- CZK. Cena je platná v termínu 12.9.-19.9. Objednat lze zde.


GiottoResidence Giotto leží v oblasti Lido Adriano.ID zájezdu u Invia.cz: 238895. Jedná se o residenci, která se rozprostírá v nádherné zeleni, zhruba 10 minut od centra. TRILO 5 - třípokojový apartmán, 2/2 lůžkové ložnice (ložnice s manželskou postelí, v druhém pokoji palanda), obývací pokoj s gaučem pro 1 osobu, kuchyňská linka, sociální zařízení, balkon. Pláž je písčitá s pozvolným vstupem do moře. Pláže jsou místy volné s možností vzít si vlastní slunečník nebo s placenou službou plážového servisu. Pláž je vzdálená od moře cca. 200m. Cena zahrnuje 7x ubytování ( sobota-sobota ) - spotřebu energií a vody - služby delegáta. Cena je bez dopravy a stravy. Cena v termínu od 12.9.-19.9. je za apartmán 2 995,- CZK. Objednat lze zde.


Rosolina mareApartmánové domy Rosolina Mare - několik desítek privátních apartmánů v rámci celé řady apartmánových domů a víceapartmánových vil po celém středisku; ceny jsou kromě typologie apartmánu odvislé i od vybavenosti bazénem a charakteru budovy. ID zájezdu u Invia.cz: 173315. Dům je bez bazénu. Poloha domu: pláž - max. 500 m, centrum - max. 1,3 km. Typ ubytování: Trilo 4/5/6/7/8 - 1 ložnice s manželskou postelí, 1 zpravidla menší ložnice se 2 samostatnými lůžky či palandou, obývací pokoj, samostatná kuchyňka či kuchyňský kout v rámci obývacího pokoje, sociální zařízení se sprchou, balkon či terasa. Cena za apartmán v termínu od 29.8.- 9.9.2009 při obsazení TRILO 8 osmy osobami a v tomto typu domu je 8 320,- CZK. Objednat lze zde.

Pokud Vás zajímá jaké je aktuální počasí ve vybraných italských letoviscích koukněte zde.

Vložil/a: Daniel Česák 20.08.2009


Článek je zařazen v těchto kategoriích:
Abyste mohli články z těchto kategorií odebírat, musíte být přihlášen/a.

Tipy na levné lyžařské zájezdy


Další lyžařské zájezdy »

Hledat hotely

Destinace

Datum příjezdu

Datum odjezdu

Prohlédněte si chaty a chalupy na pronájem v krásném prostředí Česka a Slovenska. Tipy na výlety a noclehy najdete u nás v sekci ubytování. Dovolenou u vody Vám nabízí ubytování Lipno ubytování Lipno.