Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Nacházíte se zde: Hlavní stránka > Akční letenky     

Zajímavé slevy letenek

Levné letenky Praha,Frankfurt, Bratislava,Milan, Katowice,Stockholm, wizzair, RyanairZajímavé ceny letenek, kromě dříve zmiňovaných společností Ryanair a Wizzair, nabízí také další letecké společnosti. I když letenky lehce překračují hranici jednoho tisíce korun za jednu letenku, pokusíme se vám tyto letenky přiblížit. Věříme, že některé z vás mohou zaujmout.

Registrujte se zdarma, po úspěšné registraci bude na váš email chodit včas upozornění na podobné akční slevy letenek.

Norwegian

Tato aerolinka vám nabízí možnost vycestovat do Norska od 29 £ vč. tax/za jeden směr. Výsledek může vypadat nakonec takto: odlet z Prahy do Stavangeru 16.ledna a návrat do Prahy 19. ledna - cena za osobu tam i zpět vč. tax 56,3 €.

bmibaby

Letecká společnost bmibaby slibuje lety již od 19,99 £. Jak to vypadá v reálu, jsme nezjistili, protože v době psaní tohoto článku této společnosti nefungoval web. Že by byl o letenky takový zájem...?

EasyJet

EasyJet vsadil na nákupní horečku, která se projevuje na přelomu roku. Nabízí tak slevy letenek např. do Londýna, kde si lze údajně nakoupit za mnohem zajímavější ceny, právě v tuto dobu.

Od minulého roku přitahuje tisíce návštěvníků nákupní centrum Westfield v Londýně, které je největším zastřešeným nákupním střediskem v Evropě. 275 obchodů nabízí zboží od těch nejluxusnějších značek až po ty nejběžnější. Nákupní středisko, ale nemůže zcela nahradit atmosféru nakupování v centru starého Londýna na místech, jako jsou Covent Garden, obchodní dům Harrod´s, Oxford Street či Regent Street.

Pokud vás láká Londýn z jakéhokoli důvodu, možná oceníte cenu letenky u EasyJet, která se pohybuje od 479,- Kč. V reálu jsme pak našli let v měsíci únoru, kdy za cestu tam i zpět zaplatí cestující 1 341 Kč vč. tax.


Kam dál?Mohlo by vás zajímat: Praktické informace o letištích
Mohlo by vás zajímat: Informace o lyžařských areálech

 

Navíc EasyJet rozšíří své letecké trasy o další dvě a to trasy Praha-Paříž a Praha-Amsterdam. Již od nejbližšího jara. Např. zpáteční letenka do Paříže na letiště Charles de Gaulle - velmi dobrá poloha letiště, prakticky nemusíte příliš řešit dopravu do centra - stojí jednoho cestujícího vč. tax na 1 569 korun.

 

Vložil/a: Daniel Česák 22.12.2009


Článek je zařazen v těchto kategoriích:
Abyste mohli články z těchto kategorií odebírat, musíte být přihlášen/a.

Tipy na levné lyžařské zájezdy


Další lyžařské zájezdy »

Hledat hotely

Destinace

Datum příjezdu

Datum odjezdu

Prohlédněte si chaty a chalupy na pronájem v krásném prostředí Česka a Slovenska. Tipy na výlety a noclehy najdete u nás v sekci ubytování. Dovolenou u vody Vám nabízí ubytování Lipno ubytování Lipno.